Ανανέωση Εγγραφής στη Β΄ και Γ΄ Λυκείου

 

el dimokratia

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 255 ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 13562

Τηλέφωνο: 2102380001, 2102388114

Fax: 2102388114 Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες: Βασιλείου Δημήτριος

 

 

Ανανέωση Εγγραφής στη Β΄ και Γ΄ Λυκείου

Η διαδικασία των εγγραφών στη Β΄ και Γ΄ Λυκείου θα πραγματοποιηθεί από τις 2 Σεπ. έως τις 5 Σεπ. 2021. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παρακαλούνται οι γονείς-κηδεμόνες να αποστείλουν ηλεκτρονικά στο σχολείο

mail@lyk-peir-ag-anarg.att.sch.gr

Μήνυμα με θέμα το ονοματεπώνυμο του/της μαθητή/τριας στο οποίο να επισυνάπτονται τα ακόλουθα έντυπα:

  1. Αίτηση ανανέωσης εγγραφής (μπορείτε να τη βρείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου και σε μορφη pdf πατώντας εδώ).
  1. Η ηλεκτρονική Αίτηση εκτυπωμένη από την εφαρμογή e-eggrafes.
  1. Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986 (μπορείτε να τη βρείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου και σε μορφη pdf πατώντας εδώ), στην οποία θα δηλώνονται:

αα) Η νόμιμη άσκηση της κηδεμονίας σύμφωνα με το άρθρο 13, αν ο/η μαθητής/τρια είναι ανήλικος/η, εκτός εάν έχει ήδη υποβάλει δήλωση κηδεμονίας κατά την εγγραφή του/της μαθητή/τριας τον Ιούνιο. ββ) Η αποδοχή της ηλεκτρονικής ενημέρωσης για ζητήματα της πορείας φοίτησης του/της μαθητή/τριας, καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση για την παραλαβή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή ο αριθμός του τηλεφώνου στο οποίο θα αποστέλλονται τα σύντομα μηνύματα (SMS). Στην περίπτωση κοινής άσκησης της επιμέλειας από διαζευγμένους γονείς θα  γίνονται αποδεκτές και οι δύο υπεύθυνες δηλώσεις και τα λοιπά στοιχεία αμφοτέρων των γονέων.γγ) Ότι ο/η εγγραφόμενος/η μαθητής/τρια δεν φοιτά σε άλλο Γενικό Λύκειο ή Επαγγελματικό Λύκειο ή σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οποιουδήποτε Υπουργείου ή σε σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή στο μεταλυκειακό έτος-τάξη μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. ή σε Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) ή αντίστοιχων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του εξωτερικού, σύμφωνα με την παράγραφο ΙΕ του παρόντος άρθρου περί Διπλής Φοίτησης. δδ) Ότι ο/η εγγραφόμενος/η μαθητής/τρια δεν είναι κάτοχος Απολυτηρίου Λυκείου.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών είναι προτιμότερο να γίνει ηλεκτρονικά για την τήρηση των μέτρων προστασίας λόγω της πανδημίας. Εάν δεν μπορείτε να τα στείλετε ηλεκτρονικά, επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το σχολείο, προκειμένου να κλείσετε ραντεβού. Η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, προκειμένου να προκηρυχθούν τυχόν κενές θέσεις.

Μπορείτε να δείτε όλα τα έγγραφα εδώ:

 {phocadownload view=category|id=2|text=Συνοδευτικά Έγγραφα για ανανέωση εγγραφής|target=s}

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μετεγγραφή σε άλλο σχολείο θα πρέπει πρώτα να μεταβείτε στο σχολείο που επιθυμείτε, προκειμένου να πάρετε υπηρεσιακό σημείωμα αποδοχής από τον Διευθυντή/ντρια. Στη συνέχεια θα έρθετε στο σχολείο με το υπηρεσιακό σημείωμα και την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, προκειμένου να προχωρήσουμε στη διαδικασία μετεγγραφής τις εξής ημέρες και ώρες:

Πέμπτη 2 Σεπ. 2021 ώρα 9.00 – 13.00

Παρασκευή  3 Σεπ. 2021 ώρα 9.00 -13.00.

Από τη Διεύθυνση

  • Εμφανίσεις: 451