Ανακοίνωση σχετικά με τις εξετάσεις για την εισαγωγή μαθητών/τριών στην Α’ Λυκείου 2022-2023

Μετά την ολοκλήρωση των αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις για την εισαγωγή μαθητών/τριων στην Α Λυκείου 2022-2023 ανακοινώνεται ο προσωρινός πίνακας των υποψηφίων μαθητών

 

Πατήστε εδώ για να δείτε τον προσωρινό πίνακα

 

 Οι γονείς/κηδεμόνες αφού ενημερωθούν από τον αναρτημένο προσωρινό πίνακα πρέπει να εκτυπώσουν την αίτηση τους από την ιστοσελίδα των αιτήσεων :

https://www.iep.edu.gr/services/pps/index.php

 και να ελέγξουν προσεκτικά τα στοιχεία. Αν διαπιστώσουν κάποιο λάθος ενημερώνουν τη σχολική μονάδα με υπεύθυνη δήλωση (μπορεί να χρησιμοποιηθεί η έκδοση υπεύθυνης δήλωσης από το gov.gr - https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses )   την οποία και πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά στο mail του σχολείου (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για το λάθος και την διόρθωση που επιθυμούν μέχρι την Παρασκευή 8/4/22. Επίσης μπορούν να προβούν σε ανάκληση της αίτησής τους για την εισαγωγή στη σχολική μονάδα.

  • Εμφανίσεις: 808