Race for the cure

race cure 1

Αγαπητές φίλες/ αγαπητοί φίλοι, ο πανελλήνιος σύλλογος γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει, για μία ακόμα φορά, αγώνα δρόμου - αγώνα ζωής την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθούν στον σύλλογο «Άλμα Ζωής» για την ψυχοκοινωνική και γενικότερη στήριξη των γυναικών που αγωνίζονται κατά του καρκίνου του μαστού. Ο αγώνας φέτος θα γίνει δια ζώσης με σημείο εκκίνησης το Ζάππειο. Μπορείτε να συμμετάσχετε και να δηλώσετε συμμετοχή στην ομάδα μας: ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΕΛ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και τις δράσεις του συλλόγου Άλμα Ζωής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα GreeceRacefortheCure 2022 (Greece Race for the Cure®).

Ο τρόπος εγγραφής στην ομάδα είναι ο εξής: Αρχικά μπαίνουμε στην ιστοσελίδα του Race for the Cure και επιλέγουμε Πάρε μέρος στον Αγώνα, στη συνέχεια επιλέγουμε από το πεδίο Αγώνες και Ομάδες τις Ομάδες. Στην αναζήτηση της ομάδας δηλώνουμε το ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΕΛ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, «τρέχουμε» τη σελίδα προς τα κάτω και επιλέγουμε: Γίνε Μέλος εκεί θα μας ζητηθεί να συμπληρώσουμε τον κωδικό της ομάδας μας (ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΕΛ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ). Ο κωδικός της ομάδας είναι : 3D804464. Στη συνέχεια εισάγουμε τα ατομικά μας στοιχεία, πατώντας Επόμενο. Θα μας ζητηθεί ονοματεπώνυμο, email, μέγεθος και χρώμα t-shirt και είδος διαδρομής. Τα πέντε χιλιόμετρα αγώνα δρόμου (5Km) αντιστοιχούν σε 10 ευρώ ενώ ο περίπατος των δύο χιλιομέτρων (2 km) σε 8 ευρώ. Καλό είναι να μην επιλέξετε αποστολή του υλικού (δηλ. επιλέγουμε «Συνεχίστε χωρίς αποστολή υλικού»).Τα t-shirt θα τα παραλάβουμε μαζικά στο σχολείο και στη συνέχεια θα διανεμηθούν. Τέλος επιλέγουμε «Συμφωνώ με τους όρους και την πολιτική απορρήτου» και η εγγραφή στην Ομάδα ολοκληρώνεται με την οικονομική σας συμμετοχή.

Ακόμα και αν δεν λάβετε μέρος στον αγώνα ή στον περίπατο, σε κάθε περίπτωση, ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την οικονομική σας ενίσχυση και το ενδιαφέρον.

Υπεύθυνες για το σχολείο:

Μπακέττα Βασιλική, μαθηματικός (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Φωτίου Κατερίνα, φιλόλογος (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

2022-23, κοινωνικές δράσεις, Αθλητικές

  • Εμφανίσεις: 478