e-eggrafes 2024 - 2025 Προεργασία ηλεκτρονικών εγγραφών

Αγαπητοί κηδεμόνες,

παρακαλούμε πολύ, ενόψει της λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για την υποβολή αιτήσεων εγγραφής - ανανέωσης εγγραφής, να συμπληρώσετε και να μας στείλετε έως τη ΔΕΥΤΕΡΑ 22/04/2024, συμπληρωμένες πλήρως και με γνήσιο υπογραφής από gov.gr (https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses ), ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ σε αυτό το μήνυμα, τις δύο συνημμένες υπεύθυνες δηλώσεις.

Η πρώτη υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται από τον κηδεμόνα e-eggrafes που έκανε πέρυσι την εγγραφή και θα την κάνει και φέτος, ενώ η δεύτερη υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται από τον έτερο γονέα. ΚΑΙ στις δύο ΥΔ πρέπει να αναγράφεται σωστά η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.

Επισυνάπτονται: 1) οδηγίες 2)ΥΔ κηδεμόνα e-eggrafes, 3) ΥΔ έτερου κηδεμόνα.

Για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας και της έναρξης λειτουργίας της εφαρμογής, θα αποσταλεί νεότερη εγκύκλιος. Στο τέλος της ανάρτησης υπάρχουν τα σχετικά έντυπα.

Στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ερώτημα.

Ευχαριστούμε πολύ.

-- 
Ο Διευθυντής

Σωτήριος Δ. Χασάπης

ΠΕ03 - Μαθηματικός

Οδηγίες: Download 202024-25

Υπεύθυνη δήλωση 1

Υπεύθυνη δήλωση 2

και εδώ https://lyk-peir-ag-anarg.att.sch.gr/index.php/sxoliki-koinotita/goneis-kai-kidemones/xrisima-entypa-gia-goneis-kidemones/12-e-eggrafes-2024-25εδώ https://lyk-peir-ag-anarg.att.sch.gr/index.php/sxoliki-koinotita/goneis-kai-kidemones/xrisima-entypa-gia-goneis-kidemones/12-e-eggrafes-2024-25

εγγραφές, 2024

  • Εμφανίσεις: 766